Shiokoji kanansiivet

Klassikko tapa käyttää shio-kojia.
Helppoa ja hyvää, joka sopii myös juhlapöytään.

Shio-koji Chicken

<4 annosta>

700g kanansiipiä

70g Misola Shio-kojia

1 rkl ruokaöljy (paistamiseen)

<Vaiheet>

1. Laita kanansiivet shio-kojin kanssa muovipussiin ja hiero shiokoji siipiin tasaisesti. Anna siipien marinoitua jääkaapissa vähintään 30 min, mielellään seuraavaan päivään.

2. Kuumenna (kiertoilma) uuni 200 asteeseen, jos haluat kypsentää siivet uunissa. Kypsennä uunin keskitasolla 18 minuuttia tai paista pannulla. Jos paistat pannulla, kuumenna pannu ensin kovemmalla teholla ja lisää 1 rkl ruokaöljyä, jonka jälkeen paista siipiä kunnes ne saavat kullanruskean pinnan. Laske tehoa pienemmälle ja anna olla kannen alla noin 20 minuuttia.