Paistettu tofu, parsakaali ja soijakastike-koji

Soijakastike-kojin avulla ruonsas umami ja maukkuus!

<Ainekset kahdelle>

200 g tofua
1 rkl ruokaöljyä
1,5 rkl soijakastike-kojia
n. 2 rkl perunajauhoa

<Valmistus>

1. Valuta tofu ja leikkaa ohuiksi paloiksi. Leivitä perunajauhossa.
2. Pese parsakaalia ja leikkaa suun paloiksi.
3. Lämmitä paistinpannua ja kaada öljyä. Paista tofua molemmin puolin, kunnes se saa kullan ruskean värin. Siirrä tofu pois pannulta.
4. Laita samaan pannuun parsakaalia ja paista hyvin. Laita kansi päälle ja anna hetken kypsyä pannussa.
5. Siirrä tofu takaisin pannuun, ja lisää soijakastike-kojia. Pyöräytä ainekset keskenään.