Miso korostaa kakun makeutta ja umamia,
ja tekee täyteläisen, mutta kevyen kokonaisuuden.

misocheesecake

<Ainekset Ø 20 cm:n vuoka>

400 g tuorejuustoa
140 g (8 rkl) sokeria
4 kpl kananmunaa
4dl kuohukermaa
40 g (2 rkl) MiSoLa vaalea misoa

<Valmistus>

misocheesecake_howto

1. Kuumenna kiertoilmauuni 220c asteeseen.
2. Laita leivinpaperia vuoan pohjalle ja ympärille
3. Sekoita kaikki ainekset keskenään sauvasekoittimella.
4. Kaada taikina vuokaan.
5. Paista juustokakku 220c asteessa 10min, sitten 200c asteessa 20min uunin keskitasolla.
6. Anna kakun jäähtyä vuoassa huoneenlämmössä, jonka jälkeen anna kakun levätä jääkaapissa kunnolla.

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *