Uudentyyliset suomalaiset misotahnat ovat nyt saatavilla


Miso on perinteinen japanilainen ruoka,
joka fermentoidaan sekoittamalla koji, pavut ja suola.

Misola tarjoaa suomalaisesta kaurasta, rukiista ja ohrasta valmistettua kojia sekä
erilaisia Koji-mausteita,kuten suomalaisista herneistä tehtyä misoa.
Kokeile Misolan tuotteita, jotka ovat hyväksi elimistölle.
Ekologisessa tuotantoprosessissa ei ole biohävikkiä.

Lisää misosta ja kojista >>


Reseptit

Uusia herkullisia reseptejä viikottain!

tamanegikoji

Sipulikoji

Sipulin ja kojin entsyymeillä syntyy uudenlainen umami mauste.
Sipulikojissa marinoiduista raaka-aineista tulee uskomattoman mureita.
Toimii myös vegaanisena keittoliemenä.
miso'n roll

Miso’n’roll

Mison, tofun ja munakoison yhdistelmä aina toimii moneen ruokailutilanteeseen.
cheesecake.eye

Baskimaan misojuustokakku

Miso korostaa kakun makeutta ja umamia,
ja tekee täyteläisen, mutta kevyen kokonaisuuden.

Hyvät työt Misola!!

Sasu Laukkonen,
Ora keittiömestari

安心できるお味噌に出会えた事に感謝です。

C.I , Oulu

Misola on oikein ruoan henki.

Kauri 6v, Helsinki
products2021

Tuotteet

Misola valmistaa miso- ja kojituotteita suomalaisesta kaurasta, rukiista, ohrasta ja herneistä. Meillä on myös misoa riisi-kojista ja makeasta kojista tehtynä.

MiSoLasta

Misola on Helsingissä toimiva, japanilaisten ylläpitämä pieni elintarvikevalmistaja. Tarjoamme miso ja koji -tuotteita parhaista kotimaisista raaka-aineista valmistettuna.

MiSoLa uutiskirje

Saat tuoreimmat uutiset resepteistä, pop-up-kaupoista ja työpajoista.