Uutiset

11.03.2022

Huhtikuun tilaus on alkanut.

Tilaus sulkeutuu 30.4. Tuotteen lähetys on toukokuun alkupuolella.

kauraherne redmiso

Huhtikuussa meillä on tarjolla tummaa ja vaaleaa kaura-hernemisoa.

Tummaa misoa on kypsytetty noin puoli vuotta, ja maku on oikein täyteläinen ja runsaan umaminen. Tumma miso on jo valmiiksi kypsä, joten sitä voi nauttia heti kun se on toimitettu.

Vaaleassa misossa on enemmän kojia ja vähemmän suolaa, joten maku on hieman makeampi kuin tummassa misossa. Vaalean mison ferrmentointi tapahtuu kotonanne. Mison annetaan olla huoneenlämmössä valmistuspäivästä noin 20 päivää pakettia avaamatta. Pääsette nauttimaan juuri valmistunutta tuoretta misoa.

Kaura-hernemiso on gluteenitonta ja soijatonta, joten se sopii monille ruokarajoituksille.

Vaaleaa misoa ja tummaa misoa voi myös sekoittaa, jolloin kummankin mison ominaisuudet tukevat toisiaan, ja saavat aikaan syvemmän maun.

<Tuotteet (sisältää alv)>

Kaura-herne tumma miso 200 g / 8 €. (Saatavilla rajoitettu määrä)
Kaura-herne vaalea miso 200 g / 7 €. 500 g / 17 €

+ postikulut 6,5 €

Tilaus nettisivun verkkokaupan kautta (tilaus sulkeutuu 30.4.) ja lähetys 6.5 päivän tienoilla.
Noutomahdollisuus lauantaina 7.5. klo.10 – 14 Helsingissä. Lisätietoa sähköpostitse myöhemmin.

* MiSoLa lähettää ilmoituksia fermentointiprosessista, ja noutopaikasta sähköpostitse tai tekstiviestin.


<Vaalean Mison valmistusvaiheet>

letsferment1
Day 0-5 : MiSoLa esivalmistaa tuotteen, pakkaa vakuumipussiin ja lähettää tuotteen.
letsferment2
Tuotteen saapuminen ja fermentointi huoneenlämmössä (*) avaamatta vakuumipussia.
letsferment3
Miso on valmis. Säilytys jääkaapissa. Miso kypsyy hitaasti lisää kylmässäkin ja saa täyteläisemmän maun. Ilmoitamme sähköpostitse ja instagramissa kun on aika siirtää miso kylmään.
letsferment4
Miso on parasta 90 päivän sisällä, mutta sen voi pakastaa jos sitä ei ehdi käyttämään. Pakastettuna miso säilyy vielä pidemmän aikaa.



<Palautuksesta>
Periaatteessa emme hyväksy palautuksia, joten huomioi tämä ennen ostamista. Ottakaa yhteyttä meihin jos tuotteissa on vikaa pakettia avaamatta.

* Älä säilytä suorassa auringonvalossa ja vältä isoja lämpötilan ja kosteuden vaihteluja. Lämpötilasuositus on noin 18 – 25 astetta.

11.03.2022

Maaliskuun tilaus on alkanut.
Uutuus: Tumma miso suomalaisista kaurasta ja herneestä.

Tilaus sulkeutuu 31.3. Tuotteen lähetys on huhtikuun alkupuolella.


kauraherne redmiso

Maaliskuussa meillä on tarjolla sekä tummaa, että vaaleaa misoa, jota on valmistettu suomalaisista kaurasta ja herneestä.

Tummaa misoa on kypsytetty noin puoli vuotta, ja maku on oikein täyteläinen ja runsaan umaminen. Tumma miso on jo valmiiksi kypsä, joten sitä voi nauttia heti kun se on toimitettu.

Vaaleassa misossa on enemmän kojia ja vähemmän suolaa, joten maku on hieman makeampi kuin tummassa misossa. Vaalean mison ferrmentointi tapahtuu kotonanne. Mison annetaan olla huoneenlämmössä valmistuspäivästä noin 20 päivää pakettia avaamatta. Pääsette nauttimaan juuri valmistunutta tuoretta misoa.

Kaura-hernemiso on gluteenitonta ja soijatonta, joten se sopii monille ruokarajoituksille.

Vaaleaa misoa ja tummaa misoa voi myös sekoittaa, jolloin kummankin mison ominaisuudet tukevat toisiaan, ja saavat aikaan syvemmän maun.

<Tuotteet (sisältää alv)>

Uutuus! Kaura-herne tumma miso 200 g / 8 €. (Saatavilla rajoitettu määrä)
Kaura-herne vaalea miso 200 g / 7 €. 500 g / 17 €


Shiokoji-seos
pieni 5 € (valmismäärä noin 200 g)
iso 12,5 € (valmismäärä noin 500 g)

+ postikulut 6,5 €

Tilaus nettisivun verkkokaupan kautta (tilaus sulkeutuu 31.3.!) ja lähetys huhtikuun 10. päivän tienoilla.
Noutomahdollisuus lauantaina 9.4. klo.10 – 14 Helsingissä. Lisätietoa mailitse myöhemmin.

* MiSoLa lähettää ilmoituksia fermentointiprosessista, ja noutopaikasta mailitse tai tekstiviestiin.


<Vaalean Mison valmistusvaiheet>

letsferment1
Day 0-5 : MiSoLa esivalmistaa tuotteen, pakkaa vakuumipussiin ja lähettää tuotteen.
letsferment2
Tuotteen saapuminen ja fermentointi huoneenlämmössä (*) avaamatta vakuumipussia.
letsferment3
Miso on valmis. Säilytys jääkaapissa. Miso kypsyy hitaasti lisää kylmässäkin ja saa täyteläisemmän maun. Ilmoitamme sähköpostitse ja instagramissa kun on aika siirtää miso kylmään.
letsferment4
Miso on parasta 90 päivän sisällä, mutta sen voi pakastaa jos sitä ei ehdi käyttämään. Pakastettuna miso säilyy vielä pidemmän aikaa.

<Shiokojin valmistus>
Paketissa on riisikojin ja suolan sekoitus. Sekoita seos ja vesi puhtaassa säilytysastiassa. Anna fermentoitua viikon huoneenlämmössä(*). Lisätietoa löytyy tästä.

<Palautuksesta>
Periaatteessa emme hyväksy palautuksia, joten huomioi tämä ennen ostamista. Ottakaa yhteyttä meihin jos tuotteissa on vikaa pakettia avaamatta.

* Älä säilytä suorassa auringonvalossa ja vältä isoja lämpötilan ja kosteuden vaihteluja. Lämpötilasuositus on noin 18 – 25 astetta.

10.02.2022

Vaalean ohra-mison ennakkotilaus ja postimyynti

Helmikuun tilaus : Tilaus sulkeutuu 28.2., ja lähetys noin 10.3.

mugimiso kaura

Helmikuussa meillä on tarjolla ohra-misoa. Suomalainen ohra on erittäin täyteläisen makuista ja tekee mison miedommaksi. Se sopii arkiruokiin, mutta sitä voi käyttää myös jälkiruokiin ja leivonnaisiin.

Lähetämme postitse esivalmistettua misoa. Mison fermentointi tapahtuu kotonanne, ja pääsette nauttimaan juuri valmistunutta tuoretta misoa.

<Tuotteet (sisältää alv)>
Ohra-herne miso 200 g / 7€. 500 g / 17 €
Ohra-soija miso 200 g / 7 €. 500 g / 17 €
Shiokoji-seos

pieni 5€ (valmismäärä noin 200 g)
iso 12.5€ (valmismäärä noin 500 g)

+ postikulut 6,5 €


Tilaus nettisivun verkkokaupan kautta (tilaus sulkeutuu 28.2.!) ja lähetys maaliskuun 10. päivän tienoilla.

Noutomahdollisuus lauantaina 12.3. klo 10 – 14 Helsingissä.
Lisätietoa sähköpostitse myöhemmin.

*Lähetämme teille fermentointi- ja nouto-ohjeet.

<Mison valmistusvaiheet>

Päivä 0MiSoLa esivalmistaa tuotteen ja pakkaa vakuumipussiin.
Päivä 2-5Tuotteen lähetys.
Päivä 5-19Tuotteen saapuminen ja fermentointi huoneenlämmössä (*) avaamatta vakuumipussia.
Päivä 20Miso on valmis. Säilytys jääkaapissa. Miso kypsyy hitaasti lisää kylmässäkin ja saa täyteläisemmän maun. Ilmoitamme sähköpostitse ja instagramissa kun on aika siirtää miso kylmään.
Päivä 90Miso on parasta 90 päivän sisällä, mutta sen voi pakastaa jos sitä ei ehdi käyttämään. Pakastettuna miso säilyy vielä pidemmän aikaa.

<Shiokojin valmistus>
Paketissa on riisikojin ja suolan sekoitus. Sekoita seos ja vesi puhtaassa säilytysastiassa. Anna fermentoitua viikon huoneenlämmössä(*). Lisätietoa löytyy tästä.

<Palautuksesta>
Periaatteessa emme hyväksy palautuksia, joten huomioi tämä ennen ostamista. Ottakaa yhteyttä meihin jos tuotteissa on vikaa pakettia avaamatta.

* Älä säilytä suorassa auringonvalossa ja vältä isoja lämpötilan ja kosteuden vaihteluja. Lämpötilasuositus on noin 18 – 25 astetta.

30.01.2022

Amazaken ja tuore riisikojin nettitilaus on alkanut.

amakoji

Saimme paljon kysymyksiä amazakesta, ja päätimme ottaa amazaken ennakkonettimyyntiin
(ainoastaan nouto lauantaina 12.2).

Amazake (pakaste) 250 g 5,5€ / 500g 10€
Tuore riisi koji 500g 17€ / 1kg 32€

Tilaus nettisivun verkkokaupan kautta (tilaus sulkeutuu 6.2.!)


Nouto: lauantai 12.2 klo.10 – 15. Kampin alue(ilmoitetaan erikseen)

Ei ole postitusmahdollisuutta.

5.1.2022

Vaalea mison ennakkotilaus ja postimyynti

Tammikuun tilaus : Tilaus sulkeutuu 30.1., ja lähetys noin 10.2.

miso and Koji

Aloitamme kaura-herne miso, riisi-soija miso sekä shiokoji-seoksen ennakkotilauksen ja postimyynnin.

Lähetämme postitse esivalmistettua misoa. Mison fermentointi tapahtuu kotonanne, ja pääsette nauttimaan juuri valmistunutta tuoretta misoa.

<Tuotteet (sisältää alv)>
Kaura-herne miso 200 g / 7€. 500 g / 17 €
Riisi-soija miso 200 g / 7 €. 500 g / 17 €
Shiokoji-seos (valmismäärä noin 200 g), 5€

+ postikulut 6,5 €


Tilaus nettisivun verkkokaupan kautta (tilaus sulkeutuu 30.1.!) ja lähetys helmikuun 10. päivän tienoilla.

Noutomahdollisuus lauantaina 12.2. klo 10 – 15 Helsingissä.
Lisätietoa sähköpostitse myöhemmin.

<Mison valmistusvaiheet>

Päivä 0MiSoLa esivalmistaa tuotteen ja pakkaa vakuumipussiin.
Päivä 2-5Tuotteen lähetys.
Päivä 5-19Tuotteen saapuminen ja fermentointi huoneenlämmössä (*) avaamatta vakuumipussia.
Päivä 20Miso on valmis. Säilytys jääkaapissa. Miso kypsyy hitaasti lisää kylmässäkin ja saa täyteläisemmän maun. Ilmoitamme sähköpostitse ja instagramissa kun on aika siirtää miso kylmään.
Päivä 90Miso on parasta 90 päivän sisällä, mutta sen voi pakastaa jos sitä ei ehdi käyttämään. Pakastettuna miso säilyy vielä pidemmän aikaa.

<Shiokojin valmistus>
Paketissa on riisikojin ja suolan sekoitus. Sekoita seos ja vesi puhtaassa säilytysastiassa. Anna fermentoitua viikon huoneenlämmössä(*). Lisätietoa löytyy tästä.

<Palautuksesta>
Periaatteessa emme hyväksy palautuksia, joten huomioi tämä ennen ostamista. Ottakaa yhteyttä meihin jos tuotteissa on vikaa pakettia avaamatta.

* Älä säilytä suorassa auringonvalossa ja vältä isoja lämpötilan ja kosteuden vaihteluja. Lämpötilasuositus on noin 18 – 25 astetta.

1.12.2021

Verkkokauppa auki joulukuussa 2021

christmas

Haluaisitko kokeilla uudenlaisia mausteita loman aikana?

MisoLan Shio Koji ja Soijakastike Koji antaa helposti luonnollista umamimakua lempiruoallesi. 
https://holvi.com/shop/misola/

Shio koji 7 €
Soijakastike koji 8 €

Nouto : 8-12. joulukuuta / Kamppi – Lauttasaari alue. Kotiinkuljetus pääkaupunkiseutu +6 €.


2.11.2021

Amakojin nettitilauksesta

amakoji

MiSoLA:n amakojia voi juoda sellaisenaan, jäädyttää sorbetiksi, lisätä smoothieen tai leivontaan makeutusaineena.

Amakojimme on tuoretuote ja sitä ei ole lämpökäsitelty, joten sitä myydään pakastettuna säilyvyyden parantamiseksi.
Tuotetta tehdään tilausten mukaan.

Huom: Meillä ei ole kylmälaukkuja.

<Amakoji 250 g> 5,5 €

Tilaus MiSoLan verkkokaupan kautta.
Tilausaika päättyy sunnuntaina 7.11 klo 21.00.

https://holvi.com/shop/misola/

Nouto: pe – la, 12 – 13.11. Klo. 10 – 18
Noutopaikka: MUJI KAMPPI COMMUNITY MARKET


30.10.2021


MiSoLa osallistuu MUJI Kamppin community markettiin!

12 – 13. 11 (pe – la)
klo. 10 – 18
@ MUJI Kamppi


misolamuji

Our line-up will be . . .


Shiro Miso 200g / 6€ / kpl
-Kaura-herne miso
-Riisi-soijapapu miso (S)

Shio Koji 220g / 7€
Soijakastike koji 220 g / 8 €

Riisi koji 200 g / 8 €

Koji muffinsit / 2 € / kpl
-Punapapu
-Puolukka

Ama koji juoma 2 €


Paikan päällä on erilaisia maistiaisia.
Tulkaa katsomaan ja maistelemaan MUJI:n Community markettiin.

*Tuotteita on myynnissä rajallinen määrä.