Tuoteet > Shiokoji

Tuoteet >

Shiokoji

shio-koji

Shio tarkoitttaa japaniksi suolaa. Shio-koji on fermantoitua suolan ja kojin sekoitusta. 

Shio-koji on tunnetuin kojimauste, ja sitä voidaan käyttää suolan sijaan.Shio-kojilla marinoimalla lihoista sekä kaloista tulee mureampia ja vihanneksista maukkaampia. 

Espanjalaisesta riisistä valmistettu.
Tillverkat av Spanskt ris.

Ainesosat: Fermentoitu riisi (35%), vesi (65%), aspergillus oryzae

Ingredienser: Vatten, fermenterade ris, salt, aspergillus oryzae

Ravintosisältö/ näringsvärde /100 g
Energiaa/energi 516 kj/123 kcal, rasvaa/fett 0,3 g, joista tyydyttyneitä/varav mättat fett 0,1 g, hiilihydraatteja/ kolhydrater 27,2 g, joista sokereita/varav sockerarter 0,1 g, proteiinia/protein 2,2g, suolaa/salt 10,8 g

Säilytettävä/Förvaras i : +2 – +6℃


Reseptit

No post found